Summer school

Wat: Summer School Democratie 2019
Waar: Stadseiland Veur Lent in Nijmegen
Wanneer: Donderdag 29 augustus 2019
Voor wie: Politieke ambtsdragers en ambtenaren van gemeenten en andere decentrale overheden

De Summer School zit vol! Je kunt je nog opgeven voor de wachtlijst, je ontvangt dan een bericht als er een plekje voor je vrijkomt
De Summer School Democratie is uitsluitend bedoeld voor politieke ambtsdragers en ambtenaren die werken voor een gemeente of andere decentrale overheden. De organisatie behoudt zich het recht voor om deelnemers die zijn aangemeld maar niet tot de doelgroep behoren te weigeren.

Over de Summer School Democratie

Met de Summer School Democratie ga jij het nieuwe politieke jaar goed van start. Op 29 augustus kun je op Stadseiland Veur Lent in Nijmegen inspirerende colleges, workshops en masterclasses volgen, een leergang kiezen én afronden, de opgedane kennis in de praktijk brengen en van gedachten wisselen met vakgenoten. Zo zijn er colleges van organisatiepsycholoog Anje-Marijcke van Boxtel, van het Team Brunel in de Volvo Ocean Race en Volkskrantcolumnist René Cuperus. Of je volgt masterclasses Deep Democracy, participatietechnieken of verbale en non-verbale communicatie. De dag staat onder leiding van Eveline van Rijswijk, bekend van haar onewomanshow ‘De première’.

De Summer School Democratie Campus vind je op Stadseiland Veur Lent in Nijmegen. Aansluitend vindt hier het Democratiefestival plaats, het gratis tweedaags publieksfestival dat op 30 augustus begint. Kortom, een mooie locatie met een lekker zomerbriesje, uitzicht op de Waal en een borrel na afloop.

Powered by Democratie in Actie

De Summer School Democratie is bedoeld voor politieke ambtsdragers en ambtenaren van gemeenten en andere decentrale overheden. Het lesaanbod is samengesteld door het samenwerkingsprogramma Democratie in Actie. De Summer School Democratie is een nieuw initiatief van de organisatoren van de Dag van de Lokale Democratie, die afgelopen jaren plaatsvond in Amersfoort en Nieuwegein. Dit zijn de Vereniging van Nederlandse Gemeenten, het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, het Nederlands Genootschap van Burgemeesters, de Wethoudersvereniging, de Nederlandse Vereniging voor Raadsleden, de Vereniging van Gemeentesecretarissen en de Vereniging van Griffiers.

Partners:

© 2019 Summer School Democratie. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring | Cookies